Beauty

1028 Visual Therapy | Cosmetics Infused with Skin Care Essence

6:00 PM

Hi!

When The Butterfly Project opened sign ups for the review of this product 1028 Visual Therapy, I just knew I had to try my chance at it!

Can't resist the Dessert Makeup idea that this cosmetic is marketing. How not to when their eyeshadows are given names like Macaron, Brownie and Mont Blanc? Yumsssss!

AND I signed up, gave my best review idea, next thing I knew, I received an email from Tammy that I am the selected ones to review the eyeshadow of my choice! Btw, Tammy also published a post about the product here.

Other products are also sent, to complete the whole look together with the eyeshadow.

Cik Muda

Coretan Cik Muda: Road Safety Checklist

12:17 PM

Hi, kali ni Cik Muda nak sound tentang keselamatan di jalan raya. Yalah, nak dekat raya ni, tentu ramai on the road, katakan lah. Kereta ada servis tak? Tayar okay tak, bukan botak tau. Yang motorsikal ni pula, ada check lampu semua. Ada jaket kuning keselamatan light reflector tu? Bukan ambil saja baju kuning, hot pink pakai balik. Dah kata malam, nanti jalan lampu rosak, memang panjang umur tak kena langgar.

Cik Muda nak sound ni pun sebab 2 minggu lepas tak silap, pergi Ipoh. Bf drive malam, lepas habis kerja, terus drive. Seram bukan orang bawa laju. Ini seram tengok kereta tak buka lampu, lampu rosak lah. Tapi TOP NO. 1 ni ialah motorsikal yang tak nampak kat atas jalan raya.

Kau panjang umur sangat ke, wahai penunggang motor? Cik Muda nak terlelap pun risau. Risau si BF ni terlepas pandang, percuma accident malam2. Tak ingin sangat!

So, please, please lah. Check everything! Pergi buat checklist on the road. Yang untung pun nyawa terselamat. Yang rugi, banyak, bukan kau accident seorang saja rugi.

Road Safety Checklist?

Banyak list itu ada online, guna Uncle Google cari. Ambil mana yang relevan.

Sekian, coretan hari ini. Harap bermanfaat.

Event

Neutrogena®’s fashion debut celebrates the joy of healthy skin

11:30 AM

Press Release


Finally, a fashion that lasts for all seasons is here! Introducing Neutrogena® Happy Skin 24/7 fashion collection, a series of 30 designs presented at Mercedes-Benz STYLO AsiaFashionFestival (MBSTYLOAFF) 2017.

Created by local fashion designers Kittie Yiyi and Hazzer Wan Lee, the Happy Skin 24/7 collection interprets the happy mood that one exudes with healthy, great-looking skin.

Beauty

My Fave Sheet Mask | Naruko Bunga Raya Snow White Ice Cooling Mask

6:30 AM

Hi!

This is my post for The Butterfly Project's Blog Detox!

I missed the first month, My Fave Cleanser but no sweat, I am going to post it up soon. It's in draft because I actually can't decide on any cleansers yet. There's many to choose from hence the dilemma until deadline passed. Lol.

Time to just chill and type. This month's topic is My Fave Sheet Mask.

Cik Muda

Coretan Cik Muda

8:30 AM

TEST MIC

Ahhhhhh

Ehmmmmm

Okay kot.

.........

Oh Hi! Ni Cik Muda. Coretan terakhir tahun 2012, bulan Jun. Chewah, rindu pula dengan Cik Muda. Siapa tu, tahu-tahu saja lah. Nak dijadikan cerita, sila ikut Label CikMuda. Nak throwback semua, ikut saja label itu. 

Kenapa tetiba blog ni nak mula CikMuda semula?

Follow Me

Contact Form

Name

Email *

Message *