Saturday, June 9, 2012

Cik Muda & Bebelan Mei '12

Wah, dah separuh tahun berlalu!!! xDD

Ok, hyper yg tak seberapa sebenarnya. Cik Muda sekarang tgh dalam musim Finals yg agak tak seronok... Haih tapi pointer GPA tak boleh menurun. Harap2 Cik Muda boleh pickup dari markah eseimen dan ujian. Good luck to self~

Mei ialah bulan presentation. Memang mencabar bila kena jawab soalan yg rata2 nya dapat dari pensyarah. Yalah, pelajar masih was-was atau tak tumpu perhatian masa orang lain cakap depan. Nak tanya apa bila tak tumpu perhatian... Terasa Cik Muda sendiri.. ahahahahaha. xDD

Ok, fine. Semester depan, tanam azam lain pula. Dah pakat dengan Mr Perfection....macam lupa tambah belakang tapi malas nak korek entri lama, biar lah, asalkan Cik Muda ingat siapa gelaran ini diberikan. hahahaha, harap2 dia tak marah, dia kan jenis sporting saja... orang yg tanpa fail akan guna LOL... ahahahaha... =.="

Jadi, dah pakat dengan Mr Perfection, semester depan nak bagi soalan pada 2nd year pula. Masa mereka presentation, kita akan tumpu dan tanya soalan..muahahahahahaha, bersiap sedia lah kamu. Oh, harap tak fikir buruk, lebih baik kami yg tanya dari pensyarah sebenarnya. Sebab ada yg kami tanya, kalau mereka tak tahu jawab, pensyarah baik hati, mereka akan tolong jawabkan. Ilmu untuk dikongsi juga. Tambahan, tak nak dipelajari ilmu tak betul atau kurang tepat. Berbalik kepada siapa pengajar nanti, siapa susah kan.. huhuhu.... Lepas Finals, masih kena buka buku. 3rd year belum mula, dah rasa beban nya....akibat TERbaca  buku program....

=.=" Yes, bertaburan lagi BM Cik Muda~ Jangan risau, tiada unsur pilih kasih, BI pun sama bertaburan.... Sakit mata baca, sila EXIT. :P

Mm, omelan Mei dah lari ke tempat lain...

Permulaan Mei dah lupa, hanya ingat masa hantar eseimen. Ada kisah panik masa hantar. Macam2 pula masa nak hantar eseimen. Yg tahu apa jadi....haahahahaha....Jadi muhasabah diri, siap awal, semak betul2 teliti, boleh hantar awal... Daddy baca, memang Cik Muda..... ehem... Hal famili weiyh, diamlah.... >.< Cipowt..... (Perosak bahasa lah Cik Muda ni...)

Bulan Mei juga hantar adik lelaki ke Matrikulasi~ Tak nak promosi nama dia, dah lah jadi Admin page. Cik Muda nak juga.... hek eleh, minta je lebih, nanti tak buat kerja, nama sendiri jatuh..... =.=" Minat Cik Muda yg on-off sangat bahaya.... Tapi adik Cik Muda tetiba nak main tenis... Ok, sibling rivalry up, Cik Muda nak main juga.. Tapi, tapi..... BASKETBALL dan BOLA LISUT tetap kekal juara sukan dalam hati Cik Muda... muahahahahahaha... Nothing beats basketball and baseball....

Perhatian, minat main saja...tak minat atau sokong mana2 pasukan basketball atau bola lisut...ekekekeke...peminat apa jenis ni... >.<

Ah, Cik Muda membebel sembarano lagi, ejaan sana sini. Geleng kepala, harap2 pembaca yg kawan Cik Muda senyum ketawa baca. Tulus ikhlas, Cik Muda tulis entri ini sekadar hiburan kawan2. :)

Ok, end before I spew out more rubbish in this entry~ Tata~~~~

;P Smile always and good luck, friends!!!

No comments:

Post a Comment

Thanks for leaving your comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...