Tuesday, May 17, 2011

Program aku cuti ini

Haa, tajuk dah ok,macam mana pula isi nya?

Awal2 ni Cik muda nak cerita tentang kawan2 Cik muda dulu. Baru Cik muda cerita tentang diri Cik muda. Anda faham?

Ni kawan sebilik Cik muda. Nama nya Tito. Bukan nama benar ok, nanti Cik muda kena saman Copyright! Tito tu nama samaran dia. Nanti2 anda kenal siapa Tito si comel itu. Owrite!

Tito ni buat trip dengan semua course mate dia, pergi Thailand. Cik muda memang cemburu habis. Eleh, Cik muda pergi China saja dengan FAMILI. Mana best lagi: FAMILI atau KAWAN2? Cik muda jahat banyakcikit. Bagi Cik muda, kawan lagi best. Kan sama kepala. Hah! Tapi kawan tak ada duit banyak. Famili ada duit banyak. Cik muda ni mata duitan. Hah! Kan dah cerita tentang Cik muda pula! Ish! Dah, balik kepada kawan Cik muda, si Tito yang comel.

Jadi Tito ni buat lawatan ke Thailand. Bukan suka2 ok, dengan dekan dan pensyarah2 mereka lagi. Study trip lah namakan. Best siot boleh pergi Thailand. Bab course mate dia semua jenis rajin2! Memang Cik muda cemburu sangat! Cik muda pernah cuba buat makan ramai2 dengan kawan2 Cik muda.Tapi dua kali Cik muda cadangkan, mereka buat nak tak nak saja. Kecil hati Cik muda masa itu, siapa kisah! Kan Cik muda dah touching! Lepas ni, lagi ramai touching dengan Cik muda pula. Manusia memang macam ini. Tegur cikit, touching habis sampai "I tak nak kenal dengan u lagi." Kan budak2 nama nya?

Owwrite, sebelum Cik muda meleret pula jauh dari cerita si Tito, akhirnya macam ini. Cik muda tak tahu bila Tito dan course mate dan dekan dan pensyarah2 nya akan ke Thailand. Cik muda hanya tahu dalam masa 4 bulan cuti ini. Tapi mereka bukan pergi 4 bulan ok. Boleh habis duit beli buah tangan di sana. Mereka pergi seminggu. Tak tahu lah akan melawat ke mana. Cik muda dah berpesan pada Tito, elok2 jalan, tangkap gambar2 banyak nanti letak kat blog dia. Haa, si Tito pun ada blog tapi biarlah rahsia sekarang ok? *Chuu~

Kawan Cik muda yang seorang lagi ni. Senang Cik muda cerita, kawan sepergaduhan Cik muda. (Ada ke perkataan panjang nak mampus itu? Alah, lantak saja lah. Bukan Cik muda terer BM pun, takat A1 dulu masa SPM HOHOHOHOHO)

So, the story mori goes like this: He's gonna head to Ukraine for the Aiseasec thingy. (Cik muda pening nama persatuan dia itu, pernah kena tegur dulu sebab salah! Dah pelik2, buatlah senang orang ingat. Kan jadi tak popular pula... )

Best nya dia pergi Ukraine tapi bukan free lunch ok. Dia bayar banyak juga, Cik muda tak tahu berapa sebab A itu macam sukarelawan. Tahu2 lah apa benda itu. Kita buat dengan tenaga peluh kita semua, tengok orang lain senyum puas macam kera. (Cik muda jenis orang berada yang tak tahu malu. Bila pokai nanti, anda semua hina lah Cik muda ok)

Cik muda tak suka bab belanja orang dengan FREE lunch. Cik muda harap dalam hati mereka balas. Janganlah bagi senyum murah pada Cik muda. Bukan Cik muda boleh letak Frame dan jual macam artis2. Cik muda belanja air, esok atau lusa, anda belanja lah Cik muda air Starbucks satu. Baru adil kan. (Cik muda beli air mineral sejuk untuk anda saja.)

Hah! Lepas ini, Cik muda syak banyak "kawan2" Cik muda buang Cik muda dari Friend list Facebook mereka. Cik muda tak kisah. Cik muda kira duit. Sorry mori sangat2, ini Cik muda tulen ok.

Then about Cik muda friend going to Ukraine. Tak silap dia kata akhir Mei ini. Oh, Cik muda suka gila. Dah awal2 pesan beli buah tangan. Cik muda suka kawan dengan dia ini. Dia macam Cik muda, berkira juga. "Bila nak belanja saya? Asyik saya belanja awak." Cik muda suka sangat kena ingatan macam itu ok. Nanti Cik muda belanja dia makan di gerai mamak. Yang lain, anda ada belanja Cik muda ke? Sila senaraikan dengan tunjuk resit sekali. *Chuu~

Dari mula anda baca sampai sekarang, ada rasa nak letak stoking pada Cik muda ke? Jangan ok~ Cik muda ada bodyguard! Tahap muscle punya ok, memang Cik muda khas "upah" untuk jaga Cik muda sampai mati. Nama nya Loki. Dia nampak kecil saja tapi kuat gila. Cik muda dah bagi amaran awal2. *Chuu~

Oh, sebelum Cik muda tutup coretan meluat Cik muda ini, nak ingatkan anda semua! Anda tahu ada YOU Awards Watsons kan? Tak tahu? Pergi balik ke atas sekali dan baca sampai habis. Ini Cik muda bagi anda rasa nak baca cepat2. Ada seorang mamat HOT join juga. Tak tahulah hot mana, anda nilai lah sendiri. Bagi Cik muda, cute miut ada lah. Mata menawan hampir Cik muda jatuh hati dulu! Memang Cik muda ini Playgirl pun. Tapi sekarang dah steady ok, dengan Teddy. Hah! Habis dah cerita Cik muda ini. See u in next post!! *Chuu~

***

The above was written by the other side of Anna. Please take care to not take the above words/sayings seriously. Thank you.




BAM!!



Gedebuk!




"Oi!!!"



Weiyh! Cik muda diri u juga ok!


=.="
"...bye..."

1 comment:

  1. wah2!! baru prasan.. ade cik tito.. hik3.. jue~~ aku postpone pegi thailand.. pegi 26/6 ni.. heee ;DD
    lap u jue! mish u!!! ;)

    ReplyDelete

Thanks for leaving your comment!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...