GEGAR 1 RIBU BLOG APRIL BERMULA

9:41 AM


BM entry especially for his segment! 

Sudah lama tidak mengikuti segmen2 Abg Ben ini. Selalu ada saja idea2 dia yg best & membuat dunia blogging ini happening. Dgn happynyer saya join segmen dia yg bertajuk GEGAR 1 RIBU BLOG APRIL BERMULA.


Mula2 kena ada tajuk dia. <<< Ok! Sudah!  

Seterusnya kena ada header. Part ini saya keliru. Lama sgt tak join, tak ingat ambil header yg mana rupa. Jadi pergi tgk link org yg 1st komen~ 

http://www.qasehdalia.com/2011/04/gegar-1-ribu-blog-april-bermula.html

Terima kasih sebab bagi tunjuk ajar secara tak langsung iye. :)

Ok, header dh ada! 

Tinggal nk copy & paste link kt komen dia yg ni>>> http://www.benashaari.com/2011/04/gegar-1-ribu-blog-april-bermula.html

Anda bila lagi? Jom laa join! Tarikh tutup ini pada 5/4/2011 tepat jam 5 petang! Ikut, jgn tak ikut. Kita semua kasi gegar dunia blog dgn SATU RIBU!


You Might Also Like

25 reads

  1. hye geng kumpln 8....
    salam ziarah n perkenalan..
    sy follow awk ni...
    sudi2 la jenguk blog sy eks...

    http://nikaviolet88diary.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. comot mai dari belog abg ben! gegar2..hehe haippp.... =) slm knl2 ^_^

    ReplyDelete
  3. hello...datang jenguk geng kump 8... :)

    ReplyDelete
  4. hai! <3 sorry lambat balas.baru balik kuliah. ^.^ salam perkenalan semua! Jom gegar ramai2!

    ReplyDelete
  5. jengah blog, baca entri, tgk tuan blog..

    aloo...dri segmen BA..

    jom gegar blog...huhu

    ReplyDelete
  6. Salam geng…
    Jenggah dari blog list BA kumpulan 8…

    Selamat maju jaya dlm arena blog..

    Salam...

    ReplyDelete
  7. Singgah sini..

    Kita sama2 ahli kumpulan 8 ni. Ahli kumpulan 8, sila bersatu hati.

    Ni link sha, klu belum terjah lagi..

    http://sha-myheart.blogspot.com/2011/04/gegar-1-ribu-blog-april-bermula.html.

    Marilah maju dalam dunia blog!

    ReplyDelete
  8. melawat geng grup 8...

    salam perkenalan:)


    #29 (lensajingga)

    ReplyDelete
  9. Salam kenal dari kumpulan 8 blog ben,
    nice blog dan comel sangat..
    jenguk la blog saya http://umiscupcake.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. salam,
    geng group 8, no.(36) dtg ni..
    nk folow cni jugak la
    id follower:sari
    daaa...

    ReplyDelete
  11. datang nak terjah..ikut segment mr ben...sama grup laa...kmpln 8....
    flow u...
    rajin singgah ar kat blog saya.. :)

    ReplyDelete
  12. Salam kenal..Terjah ahli Kump 8..i follow..

    ReplyDelete
  13. hye hye..
    Assalamualaikum.. ^_^
    Salam perkenalan..
    Shera dari kumpulan 7, datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

    Kalau free, singgah lar blog shera..
    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. Singgah Sini :D ...GeGaR BloG 1 RiBu !!!

    ReplyDelete
  15. buat lawatan mengejut dari geng 8 kepada geng 8..

    ReplyDelete
  16. Terjah dr blog BA.. nice blog.. salam perkenalan ;-)

    Kalau sudi, follow la blog saya... ;-)

    1st :
    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com

    2nd :
    http://intanberliangacontest.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. terjah dari blog mr. ben..salam kenal ^_^

    ReplyDelete
  18. salam..nice blog...i follow u...from group8 no.64..
    mai la join bloglist cheq noh...
    http://ila-nurfadhilah.blogspot.com/

    ReplyDelete

Thanks for leaving your comment!

Follow Me

Contact Form

Name

Email *

Message *